28 April Måndag

något synnerligen konstigt........ kl är nu 8.10 på måndadgsmorgonen. Jag har inte sovit nåt inatt ! å då menar jag inte en blund...... vilade på em igår ca en timme , sen var jag pigg ända till 1.00. Då började en spännande dokumentär som höll på ända till 2.30 kunde knappt hålla mig vaken. Men det hann gå om sig så sen blev jag pigg igen så vid 4.30 låg jag å läste  å drack kaffe å åt smörgås. Vid 5.30 klev jag upp å satte igång med städningen ! så nu vid 8 är allt klart, ska hämta upp lite tvätt från tvättstugan bara. Men jag börjar känna mig lite sliten nu även om jag är förvånansvärt pigg för att vara mig ! Antar att det blir lagom med vila idag så man kopmmer tillbaks till de vanliga gängorna !
förresten, jisses va stilig ville var idag då han travade iväg till skolan med sina slimjeans å sin rosa tröja !
på återseende mina vänner......! nån åsikt om tårtan då, ???

senare....sov totalt 3timmar idag, har gått bra. kl är nu 18.30 ville är nyklippt å har fortfarande på sig sin rosa skjorta trots nån fånig kommentar från en klasskamrat....... Nu ska jag lägga armarna i kors å inte göra ett jota mer ! hej, svejs! Ville fick följa med mig när jag todg en spruta idag.....
(1tradolan+1alvedon)


balkongen lite av mina blommor syns kanske!

image38


min snart 9 årige son !

image39

27 April söndag

det är ju så typiskt mig , som jag tidigare sagt, allt eller inget.................... märks ju om inte annat i min rapportering.......... vart jag vill komma ? jo alltså när jag är trött skiter sig det mesta, då funkar jag knappt.. Därav gårdagens minimala rapport.... nu åter lite till gårdagen !

Jag följde med vilhelm till laserhallen, det var kalas där ! Därefter fortsatte kalaset hemma hos Alex. Under tiden passade jag på att handla mat. For sen å hämtade ville å hem igen. Hade köpt en säckatör så jag klippte ner buskarna på framsidan, ville hjälpte mig att bära bort skräpet. Sen var det dax att ta itu med tårtan blev ett stort projekt, halleluja. Bild på denna måste bara visas ! Men den är ogarnerad så det får nog bli på tisdag då ville fyller år. Nån som vill höra om ingridienserna av min PÅHITTADE tårta? här kommer de i alla fall....

2 chokladsockerkakor ( olika sorter )
2 hemkokta vaniljkrämer (olika sorter en med citron)
frostings = cream cheese blandning som det finns recept på !
jordgubbar

gjorde en HÖG tårta alltså 2 på varandara, varvade med de olika tårtbottnarna ( var en slump att det blev 2 sorter! ) å vaniljcreme å jordgubbar emellan, vit frostings över hela kakan. Det blir väl smak av lite rulltårta hoppas jag. Den väger iaf as ! har nu fryst den så att det är bara att tina på tisdag !
strax tebaks.....
Jad å David for till birsta för att handla lite kläder till Vilhelm. Han själv var hos en kompis. Rätt konstigt med tanke på att det var han som skulle ha kläderna. Men det är det värsta han vet att springa i affärer, dessutom slapp vi ta strider om provning. Så det blev ju en del chansningar, å det bästa av allt, det blev kanon !

Tänk att vilhelm själv ville ha en rosa t-shirt! Det hade han sagt till om innan att vi kunde köpa. Bara det gjorde mig stum...... så det fanns en del att välja på (ja,det är inne med rosa på killar nu, fast särskilt trendig har han aldrig heller vela va....är inget för att sticka ut, eller va tidig med nåt) men det blev tydligen rätt!

Sen hittade vi ett par mörktvättade slimmade jeans. Vilhelm har alltid haft pösigt, har försökt få på honom sådana förut utan resultat. Han provade dessa å de satt som smäck tyckte jag! !!han då ???
Han älskade dem !!!! Han såg så mera vuxen ut, jättefint på honom, måste lägga in ett kort snart på det med . Så imorgon till skolan ska han ha sina nya jeans å sin rosa t-shirt med blått tryck. Gode gud , låt honom slippa komentarer.....fel komemntar å han kommer aldrig att ta på sig det igen ! Sen 16.30 imorgon ska han klippa sig.
å jag ska efter att ha lämnat ville på skolan till sjukhuset för att ta nya thyrodea prover. Sen blir det lite snabbstädning innan tisdagen för då har jag annat att göra. Nu ska jag gå å sussa, David har åkt iväg ikäll för att jobba igen. Han kommer hem imorgon kväll. Men på Tisdag är han iaf ledig
( 2 tradolan+1alvedon )


image36

26 April Lördag

gårdagen...... vi sov till 8, david tog ville till skolan. victor å jag var ute på fm. Vid lunch verkade han hängig, visade sig ha 39.2 i feber....... han sov 2 timmar. Sen blev det mera lek med alvedon i kroppen. Lämnade av viktor  hemma vid 16- tiden. Lugn kväll med talangjakt på tv. Bakade mer rullrån, å efter talang gjorde jag en chokladsockerkaka som ska bli tårta. Totaltslut å sen godantt. David kom hem sent å for igen nu på lördag morgon

återkommer snart........

24 April Torsdag

Idag var det min tur att ta ville till skolan, david hade kurs. Det gick bra, fast lyckades inte längre än till bänken !
Hämtade ville direkt efter skolan idag, sen for vi å hämtade viktor. Med sånt super väder ute blev vi åxå ute. Lekparken å promenad. Viktor är otroligt lättsam, inte ett gnäll eller grin inte enns vid läggdax.

Jag hade gjort en kycklingpaj som vi åt ute på balkongen. På kvällen tog jag itu med mina balkonglådor, 3st själv-vattnande som jag köpt. Det blev fint,cremegula penseer å murgröna. Fast jag litar inte riktigt på vädret, så jag tog in lådorna över natten för säkerhetsskull. ! De behöver nog några dagar för att stå till sig..... Imorgon blir vi nog ute en del skulle jag tro. Viktor blir här tills på eftermiddagen. trött är jag nu..... natti natti

( 1tradolan+1alvedon )

23 April Onsdag

Återigen en underbar man som servar med kaffe på säng ! Sover ända till 10.30 ........
I vanlig ordning........ småpysslar, handlar. Vi åker hem David byter till sommardäck. Jag gör en lazange å vi äter vår första middag på balkongen! Har varit å handlat självattnande balkongglådor som vi monterar fast, det blir bra.
Lite annat småpyssel med att limma stolar o.d.l.... ville är ute å leker med kompisar. David bjuder på en irisch- coffe mumsigt ! Lugn å trevlig kväll !!! Jag älskar dig sååååååå mycket min underbara David !!!!

( 1tradolan1alvedon )

David, ville vid  triumfbågen

image35

22 April Tisdag

David tar ville till skolan. Jag får en skön sovmorgon till 9.30 ! väcks, av David med fika på säng. Min underbara snart man !!! Jag får det ofta, å såklart att det uppskattas ! Vi far å kollar på en cykel till ville. Hittar en på po;s som vi lurar på...... Handlar sen lite annat,  bla penseer som jag planterar då vi kommer hem. 

Sätter en creme gul pensé i en glas skål på fot, sen en murgröna runt om å små söta vita konstgjorda bär. Det blev fint och vårfräscht, kanske kan lägga upp ett kort i morgon ! Pysslar på mestadels på balkongen, villes farmor tittar förbi en sväng innan vi far till mamma på middag. Syrran å alex, Brorsan å Angelica var åxå där å lilla viktor- trevligt å väldans god mat ! Mamma hade grillat å det var ju inte igår jag åt det.... till det ugnsbakade rotfrukter med fetaost å en supergod sallad. Mumsfillibabba för hela slanten !!!

Nu ska jag lägga mig å kolla på en film
( 1 tradolan+1alvedon )


21 April Måndag

helt plötsligt har hela helgen gått å det är vardag igen. Lite update....

fredag - jo det blev utgång som vi trott. Macke kom hit innan, sen blev det oscar.

Lördag - lugn hemmakväll

Söndag - ville kommer bort, strålande väder så vi passar på att vara ute.

Måndag - vaknar 2 inatt då david går till jobbet, svårt att somna om sen så jag är rätt mör sen då klockan ringer. Vilhelm går till skolan, vi säger hejdå vid bänken. Inget upp å spring inatt för ville heller- skönt ! Duschar, tvättar håret, pysslar. Går ut å vårstädar undan vintergrejor. Tänkte köpa penseer imorgon. Det har inte blivit av bara.... härligt vårväder !

( totalt 2 citodon under helgen )

fortsättning......lyckats varit i farten hela dan !!! nä  riktigt så var det inte. Vilade en timme mitt på dan. Promenerar bort med memfis för att hämta ville på skolan. Väl hemma rinner musten ur mig. Värk å noll ork, bestämmer mig för att ta en tradolan+en alvedon till slut Fast det tog emot !

Men det är inte klokt vilken skillnad tabletten gör.Försöker härda ut MED värk i den mån det går, så skillnaden blir så stor då jag väl tar en tablett. Blir mitt "vanliga" jag, sätter igång med lite mer födelsedags bak. Idag gjorde jag mördegskakor med kanel å grön sockerkant, och vanilj rullrån med ringlad smällt blockchoklad över. Vilhelm kom in å sa....men mamma du borde ju jobba på bageri !!! gulligt va ?! Mitt i allt bak höll jag på att glömma middagen ..... så i all hast fick bli det bli ris å kyckling nuggets. Avrundade kvällen med en damsugning......
en bra dag trots allt.

Ville , madde , David 2007 paus på champ elysess.....

image34

18 April Fredag

vad hände igår ? Jo efter ett tokryck så bestämde jag mig för att jogga igen! Försökte övertala David men det var blankt NEJ, han hade f-farande träningsverk sen sist..... Så med blixtens hastighet ( ja det var absolut nödvändigt att va snabb medans gnuttan av motivation ännu fanns kvar ) slänge jag på mig kläderna. Sport bh n hittade jag aldrig så det fick bli en push up med pärlor på ........! men ut  kom jag iaf.
 
Trots det är förutsättningarna för en bra springtur är rätt usel. För det första har jag bara druckit kaffe, dvs helt tomt i kistan, för det andra har jag inte varit å gjort nr2 än.... jag hymlar aldrig om min mage! den är inte som andras........ dessutom är jag redan smått illamående innan jag enns kommit ut genom dörren.....men nu är jag ändå på väg så det är bara att köra.....

å det blir ett "halelula moment"  då det bär.... hela vägen dessutom!
 Men det är tillbaks hemma som det börjar.......

Som att trycka på en knapp ! Jasg hostar slem....urk.
å snyter mig konstant. Sen börjar stora nysattackerna, nu pratar jag tiotal i rad !!! Tror ju till en början att jag håller på att bli sjuk, men känner att kroppen i övrigt verkar ok. Då slår det mig att det kanske är pollen ? värt att pröva eftersom jag har allergitabletter hemma. Å ta mig tusan så blir det bättre !
 
Men efter allt som vart så blir iaf jag totalt urlakad. Så det blir hopp i säng. Blir trött av medicinen, sover en stund. Även resten av kvällen fördrivs nerbäddat framför tvn.... var helt slut , så baket blev inställt. Jaha så nu är man pollenalergiker då ???
 
Får väl se hur det blir idag , men det verkar ju annars konstigt med en förkylning på ett par timmar bara..... ska ut med gycken nu...... vidarerapport kommer.... : - )
(ingen värkmedicin ! )

senare.......... jo tack inge mer nys å snorande iaf ! Det blev vårstädning av balkongen. Tack o lov var david på g, för jag hade då ingen lust alls. Men nu är det alltså gjort så det känns bra
 
Kl är snart 17 å vi har inte riktigt bestämt kvällen än. Jag har envisats med att vilja gå på +30 på oscar men utan respons. Idag sa jag att jag går själv...... ( vet dock inte om jag hade gjort det.... ) Vi pratade om att åka på bolla, då sa jag köp en vinare till mig. Det måste jag trycka i mig om jag ska våga gå på oscar själv.....ja jag vet inte så schysst kanske, men det gjorde susen, för då säger älsklings David att han ska gå med mig på oscar ! Det känns bra, å då behöver vi inge bolla innan heller ! Till den äldre generationen..... bolla = systembolaget heheh!

trevlig helg då !

17 Mars Onsdag

det var några dagar sen sist ! Få se om jag kommer ihåg att ge en kort överblick för dessa tre dagar .......

söndag kväll- kalas hos Daniel, trevligt. Vi fikade cheesekake som tyvärr var för lite fryst så det blev smet..... Synd....men det gick ner ändå !
(2citodon)

Måndag - ofattbart men sant..... efter frukost drog jag å David iväg på en joggingtur !!! Har pratat om det länge men det har inte blivit av. Sprang ca 3km gick över förväntan bra. På em kommer en kompis till David bort, de spelar spel å jag redigerar film på datorn
(kommer ej ihåg om jag tog nån tabett)


tisdag - soligt väder ute vi tar äntligen itu med förrådet .Jag å David går runt som två invalider, gårdagen...... En massa saker slängs å sorteras, så skönt att det äntligen blev gjort ! Åker ut till birsta en sväng å handlar några inredningsdetaljer... på em kommer vilhelm bort å "hälsar " på över kvällen. Har saknat honom så !
(ingen värkmedicin)


Onsdag
- Var på underbar massage idag. En timme höll hon på å det var värt vartenda öre. Betydligt bättre massage än hos andra jag gått ! Sen gjorde jag några småärenden på stan. Lånade några böcker om hjärnan på kulturmagasinet. Hem gjorde ett snabbak. Kerstins jordnötsdrömma! mums filibabba. En hel del for ner i magen åxå..... måste baka lite till villes kalas !
(ingen värkmedicin)

David har storlien turen å kommer hem ikväll 2345 nångång......Imorgon ska vi åka å kolla på en cykel till ville å heeleys dvs rullskor....... sen om jag orkar tänkte jag väl baka lite mer. Fast det skulle va fint väder imorgon så jag kanske tar å gör vårfint på balkongen istället. Det är så härligt då man lagt på mjuka balkongmattan.jogging törs jag inte enns nämna.....

13 April Söndag

frostade ur frysen. Passade på innan det är totalt omöjligt..... sen städade jag ur ett köksskåp. Ikväll ska vi till Daniel (davids bror, som fyller år...... Det är snöblandat å grått å trist ute....... 0 citodon hittils 2 igår.


memfis får massage å insmörjning på torra magen.....
image27å

12 April Lördag

kvällen igår blev som jag tänkt. Jättegod mat, lugnt å skönt. David jobbar idag, jag , millan, alex åker till birsta. Kollar lite på kläder , fast jag absolut inte vill !!!! Å naturligtvis hittar jag en tröja som jag måste köpa. Inte så dyr 150 är ju inte så mycke att pruta på direkt. Så ser lillasyster min tröja som jag provar, å naturligtvis vill hon ha en likadan !!! Försöker få henne att ta en annan färg fanns i åtminstone   = .... lönlöst.! så med samma blå färg, å samma storlek köper vi varsin tröja.....jaja lite smickrande att hon gillar även min klädsmak ....hehe.

senare.... millan å Alex kom hit, vi gjorde inge speciellt kollade på tv å sånt. 23.30 for Alex ner till tågstationen för att hämta David. Jag fick en gräslig huvudvärk ( rött vin ) gick å la mig. Vaknade å mådde mycke bättre !


 ville å viktor påsken 2008

image28


11 April Fredag

For på stan jag å David uträttade lite ärenden. Handlade lie på hempköp, Davve står för matlagningen idag En jätte god sås som vi ätit förrut med champinioner, dill, purjlök, paprika ,creme fraiche, majs, skinka.....ja dock inte skinka i hans del.... å tagliatelle till det. Så gott med just dillen i. Å till det dricker vi givetvis rött hihi..... Kl är endast 16.41 men här sitter jag med ett glas rödtjut. David börjar jobba tidigt i ottan så vår fredagskväll börjar nu.  Annars blir det tvärlugnt ikväll med talang på tv osv....  Millan rinde å frågade om vi skulle hitta på nåt med tobbe å angelica i morgon. Pratade om att bowla , får se vad det bli. David är inte hemma hur som helst.


kan inte låta bli.... poolen på hotell flamingo......

image26

10 April Torsdag

Somnade rätt sent, konstigt med tanke på hur mycket jag sover ??! Upp vid 11 å känner mig utvilad å pigg! Ja jag vet det låter töntigt, men det är sån skillnad att må "normalt" när man har känt sig urvriden ett tag. Kliver upp, duschar plockar lite.....hoppas det håller i sig nu !!!Lite tunnt på pappret nu inte mycket att rapportera då det mesta står still nu.....

hehe nu hör jag på radion att roll on börjar ! De är så oslagbart kul tycker jag !
Fick deklarationen idag, för första gången på många, många år får jag tillbaks pengar !!! 3.200! Hade vart glad att det bara gick jämt ut, så detta var en bonus. Har börjat ´dra 500 kr i extraskatt varje mån sen ett år tillbaks. Dettta måste gett utdelning....! Får väl se vad det blir av dagen. David ligger å sover han har jobbat natten.

senare kl 21.30....................  såååå skönt, visserligen fick jag ta 1 citodon idag men i övrigt känns det som om det håller på att vända igen. Konstigt med allt......
 
Lite pyssel å middagsbestyr. Vi gjorde en ugnsbakad vego rätt med morot, selleri, champinioner, lök,som skärs i småbitar, blandas med kokt kornris. Allt bakas i ugnen med olja i Efter halva tiden i med smör å bladpersilja, salta, peppra. God, mumsig vegomat som man passar på att göra då inte ville är hemma. Imorgon är David ledig- hurra! Vi ska på stan en sväng iaf......

Nu ska vi se en film med Rolf Lassgård som heter den man älskar.......


Ville å Madde på Disneyland  ( kallt....på morgonen..... )

image25V

9 April onsdag

Låg halva nästintill hela dan igår, upp å käkade sen mot sängen igen. Pratade med mamma ,på em de skulle hälsa på Angelica. Tog en dusch å for till angelica. Viktor lika go som alltid. Mamma lämnade en matta till mig som jag beställt från jotex, naturligtvis var det fel matta !!

Somnade vid 00 tiden sov länge även idag, kom igång först efter 1 tiden. David hjälpte mig städa undan, sen på em for han på jobb. 1 citodon för mig. Somnade igen på em. Nu är kl 22 å jag är trött å ska gå å sova igen- godnatt !


flamingo poolen
image22

7 April Måndag

Grattis Daniel! Ville går till pappa som fyller år idag. Var jobbigt igår kväll då det blev gråt för att han skulle dit. Efter mycket pratande med oss å Daniel så blev det bättre......Idag ringde klockan kl7- både jag å David följde med ville mot skolan.

Gjorde som vanligt ett avsked vid bänken men den här gången var det tvärstopp. Vilhelm började oja sig över allt. Det slutade att jag fick gå hemåt med memfis för det tycktes bara bli värre då jag var med. Sen fick David "övertala" ville att gå. Så han kom väl fram till slut men det kändes inte roligt för nån då det vart sådär....lovade att ringa å prata med honom senare...När jag kommit hem upptäckte jag att David hade hemnycklarna, det tog sin stud innan han kom, så jag å memfis huttrade i rena blötsnöslasket- huga.

Trött, jättevärk en citodon å lite fika sen var det godnatt igen. Sov till kl !3 ! Var välbehövligt. Känner mig rätt ok nu, men då har klockan åxå hunnit bli snart 14.30 å än är jag inte enns påklädd ! Nu ligger David å slumrar. Vilken aktiv familj va ?! Tror inte enns memfan är vaken. Efter den skräckpromenaden imorse verkar hon ionte vilja gå ut alls....... Hon snarkar gott i sin korg......

forts senare på kvällen ca 22.00
Idaghar jag gjort nada. Har precis druckit mitt tredje glas citodonbrus för dagen..... jag vet, det suger totalt. Det är som om jag är inställd på en klocka efter 6timmar så är värken tillbaka med full kraft. Jag låg till o med i sängen å åt mat..... David gick iaf till ica en sväng. Men det kändes skönt att ha nån att bara ha predvid sig å prata strunt med. David har köpt en bärbar dator så vi har legat å tittat en hel del på las vegas. Han har ett program som heter google earth som gör att man kan se varje gata i 3d, helhäftigt !
 
På det viset har jag fått mig en bild av las vegas utan att enns varit där !! Jag blir ju inte mindre sugen direkt att åka nu. Vi har kollat på ett "berömt" hotell som heter flamingo som vi lurar på. De har en underbar pool oas där...... man kan ju drömma iaf........  : - )

image20


Flamingo Las Vegas, Las Vegas, Pool Chairs and Lounges

6 April Söndag VILHELM namnsdag

Nu har jag ork att skriva lite. Jag å ville tvättade håret på morgonen, sen luskammade David villes hår länge. Det känns så skönt tycker vi allihop ! Om en vecka ska proceduren upprepas. Har inte så mycket att skriva om idag, har haft värk hela dan. Nu är kl 18.25 har tagit min andra citodon har inte varit uppe på hela dan.
TACK O LOV FÖR MIN ÄLSKADE DAVID!


Hoppas på mer krafter imorgon !! Vet inte om man kan känna av struman i halsen men de senaste dagarna har jag kännt ett tryck mot halsen, nästan som om man har gråten i halsen. Hade ju så ibland förrut innan jag började med levaxin. Kan det va struman som gör trycket tro ??........ Nä nu kojsar jag igen natti natti

Just ja, vilhelm har namnsdag idag. Han fick ett hänga gubbe spel av mig å David.


5 April forts....

Nä fy sjutton vilken nedrig dag.
Skickade in vilhelm till duschen då han kliade sig överallt hela tiden. Måste kolla om du har exem igen säger jag.blåste håret torrt, ser att han är röd i hårbotten.Kanske ska kolla för säkerhetsskull att det inte är löss!

luskammning på papper jodå det ÄR löss !!! Fy sjutton säger jag, ville blev hysterisk å grät, nästan jag med, åtminstone rysningar...... Kliades överallt. For på tre apotek innan vi hittade ett som var öppet
Hem igen, David har satt upp tvättid,å operation lussanering å storstädninmg sätts igång!

Nu är kl 18 på kvällen, jag å ville har lusmedel i håret som ska sitta i till imorgon. Jag hittade inga löss men det kliar ofta å med tanke på det hår jag har så törs jag inte chansa...... Ja när man har hur mycket som helst att göra vad händer.....det bara går inte att stå upp längre ryggen går av å benen viker sig känns det som. Försöker hjälpa till men inser att jag måste lägga mig. david är på dåligt humör å det känns inge bättre att jag ligger känner mig stressad att hjälpa till. 

David  tycker jag skrämmer upp ville osv...... Nu sitter jag å skriver, benen värker jag orkar bara inte stå. Har precis tagit en citodon brus som jag hoppas börjar hjälpa lite snart. Ville har fått lov att va ute en stund å åka skate board för sig själv. Han å David rök ihop lite. Ville hade lovat att städa rummet men han fick panik då han såg lopporna på golvet där vi kammat. Jag gör inte saken bättre som går dit å ropar. Där är en - den lever !!!!

å fyyyy ryser bara jag skriver om det. Kan förstå att ville inte vill va där !!!. Å jag är knappt till nån hjälp heller så david får göra det mesta, han hatar att städa...... å dessutom på en lördag........ skit lördag inte bara för äckliga loppor utan för sura miner...... bläääää

5 April Lördag

Gud vilka knasiga drömmar jag haft inatt riktigt skönt att vakna då ! Kl har hunnit bli 11.00 på fm. Jag låg å drog mig ovanligt länge idag. David ligger f-farande, å ville käkar frukost.

 gårdagen............... Dagen med viktor här rullade på bra, kände mig slut mot em. Det kan ibland bli som att dra ner en rullgardin, man märker inte att man tagit i för mycket förrän man redan är i halv coma känns det som. Satt på stolen i köket å kollade runt på röran. Klart det måste få bli rörigt med en unge här!  Jag menar, jag låter honom verkligen få vara med.
 
Står jag vid diskbänken å grejar får viktor stå åpå en stol bredvid . Men det hela urartade lätt då jag försökte göra 3 olika sorters pajdegar å viktor samtidigt stod å slaskade på med vatten som spratt både på deg å golv. Tanken var fin........ så är det ofta, jag vill mer än jag orkar! David å ville spelade spel, jo för ville måste ju få sitt åxå. Å ändå hjälpte david mig däremellan att plocka osv. Sov en timme på dan då viktor vilade, men jag tog ingen citodon.

Lämnade viktor vid 17- tiden, sen for jag hem å vi åt middag. Köttfärspaj åt jag å ville som vilhelm älskade- KUL !!! Till efterrätt hade jag gjort en äppelpaj som JAG älskade. Det var med mandelmassa i . En frasig spröd deg å krämig mitten med krispiga äpplen. hehe säljande va ?!!!!  DEN VAR SUPER !!! vaniljglass åt vi till.

Ett glas vitt vin till maten å sen var det kapott för min del, orkade inte så mycket som plocka undan maten enns. Låg sen i sängen hela kvällen. Där fick jag för att va lek å bullmamma......
Ska man inte klara livet utan massa tabletter. Vad är det för fel på mig ???
 
Enligt David så gör jag ibland mer på en dag än vad andra gör på en vecka. Smått obalans där kanske........ Eller beror det på vilka referenser man har ? För jag antar att JAG jämför med vad min mamma klarar å orkar. Att så ska det vara. Å dilemmat jag hamnar i blir så fel hela tiden. David säger ofta vila du ..... Å jag ser saker som jag borde göra eller ta hand om!! Sen vill jag inte va gnällig så jag tänker att jag gör dem själv......

 Inte de att David inte gör nåt här hemma!! men som vi kvinnor ofta är då det gäller hemmet.....så ser vi det med andra ögon. Jag försöker på något vis undanröja lite kaos innan det hunnit bli för stort. För stora grushögar som släpas in från hallen osv....nån fattar ??! Jag vill inte vila, samtidigt vill jag vila då allt är som jag vill ha det, problemet är att jag sällan kommer dit annat än då jag är själv.!!!!

Så detta får mig givetvis att tänka på hur andra gör. Ta monica.... 3 ungar,stort hus ,en karl som jobbar nästan jämt, städ, planering, tvätt egentid + ett "riktigt" arbete. Jag får bara inte ihop det !!!! Hur klarar andra det, är jag bara vek ?Biter hon ihop av trötthet i köket om kvällarna?
 Å hur lyckas man dessutom va sån glad trevlig lyssnande pedagogisk mamma som hon är ??? Alltså jag bara undrar..... Monkan om du läser detta, jag kommer bort på ett studiebesök snart !!!! Förresten Monica vi kommer en vecka i sommar om vi får !
Antingen bara jag å ville eller med David åxå. Sen tar vi två dar på sommarland i samma veva.... :-)

Hursomhelst jag överlevde dan utan citodon, det var ju bra. Å nu känner jag mig pigg å utvilad, hoppas det håller i sig !!!!
TREVLIG LÖRDAG!!!!

4 April Fredag

Ville kommer hem från skolan med Pontus med sig. Han stannar över på middag.

Pratade med Angelica. Ett, tu, tre kom viktor hit på kvällskvisten. Stefan kom bort med en massa fina presenter från Thailand. Jag fick ett jättefint överkast med guldelefanter på. Passar perfekt till sovrummet! Trodde jag skulle klara mig utan citodonigår, men på em gick det inte längre, men ett litet framsteg iaf.....

La viktor vid 20.45 somnade bums efter badet. Tänkte att han skulle sova lite längre om han blev uppe en stund. David gick med ville till skolan, väl tillbaks klev vi upp, sen har det varit full fart. Ett morgonbad har hunnits med, lite lek å bus, en bajsning. För tillfället sitter viktor vid köksbordet å käkar laxköttbullar. Makaronerna ratar han....... Har värk idag, men jag ska försöka.....ang ögonbrynen, de tycks iaf läka som det ska....... slutrapporterat på en stund

en liten hemlis.....fniss...... jag å David håller på att planera för en stor kommande resa till Las Vegas.......... troligen till vintern.....

3 April Torsdag

Vi höll knappt på att hinna med tåget igår ! skjutsade ville till Daniel på morgonen. Naturligtvis kom han på att han glömt skolväskan, å inte i bilen utan hemma givetvis. Vi var halvsena redan då.......tillbaka med väskan å sen ner mot stan å alla trafikljus. Kom till slut på tåget med tre minuter tillgodo ! ( oss i ett nötskal, vad vore livet utan lite dramatik ?? )
 
Davids pappa for med på tåget, han skulle på partaj till åland med sitt gamla " kongo" gäng. Så det blev en trevlig åktur ner till s-holm.

Väl framme på stationen kostade vi på oss en taxi till nacka då det visade sig vara lika dyrt som att åka buss nästan. Vi hann med en snabbfika på ett cafe innan. Så kom vi  alltså hem till annica. Hon bjöd på ännu mera fika. Allt som allt blev vi där ca 4 tim ! jo det tog tid!!!

Formen skulle målas vi munhöggs lite om vem som visste bäst, det blev en medelväg till slut tror jag. Sen skulle färg väljas, bedövningssalva på osv osv. Själva brynen att göra tog kanske inte mer än 40 min........ Nåååå så till den stora frågan, vad tycker jag då?  billder !!! Ingen bild än inser jag- nej tack!

Å ja,det gick hur bra som helst att göra dem. Har kommit på att jag trots allt har en hög smärttollerans. För bedövningen hann försvinna flera ggr om. Men det var ändå en smärta som gick att härda ut.Annika sa att jag var såååå duktig :-) Jo det ser mörkt ut, så jag visar dem hellre då de läkt å det inte ligger en massa kletig helosansalva på dem. Men det känns som om jag kanske måste göra en justering till om ca 5 v......men som sagt får se då det läkt vad resultatet blir! Annica var iaf millimeter noggrann ! Men det är jag med, vet precis på mm hur JAG vill ha det så... hehehe


Vi kom hem 00.30 från stockholm igår. Tåget var 45 minuter försenat...... Efter all pärs jag utsatt mig för under dagen var vi bara tvungen att lugna nerverna med ett glas vin. Vi hittade en mysig Pub/matställe på söder mot slussen. Hade tänkt äta där men maten var hutlöst dyr å vinet smakade inte som det borde. Men både jag å David blev lite glada i hatten drycken.
 
Promenerade sen vidare genom gamla stan bort till stationen. Kom på att vi måste äta nåt innan vi åker med tåget kl 20.00 så jag jag tog nudlar å david nån vegetariska tofu. Maten smakade skit, ångrade stort att jag inte tagit burger king mittemot istället..... Men ölen till slank lätt ner. Såg en samarrig crissant som jag la beslag på till efterrätt......mums gott.

Fullkomligt proppmätt å nästintill kräkfärdig kom vi till slut på tåget. Sov mestadels av vägen hem. Vaknade till flera gånger då tåget fick "problem" bara.... kom så hem till slut. Fullständigt stupade isäng. Nu på morgonen kom ville å Daniel förbi med memfis. Det hade gått jättebra. Kl är nu 14 snart. å ville kommer till oss idag då daniel åker till fjällen. Fortsättning följer så även om ögonbrynen........

herregud glömde ju det otroliga .....är på tredje dagen helt utan värkmedicin- är det inte helt fantastiskt ?!!!!! peppar- peppar.............!

1 April Tisdag

Äntligen kan jag logga in å skriva ! De har gjort om i "bloggarna" vilket medfört att jag inte kunnat skriva på flera dagar. Det börjar bli som ett gift......

igår...... kanonväder ute David tog ville till skolan, han är så duktig nu går han nästan hela vägen själv. David å Vilhelm tränar varje vardag. Sen är det ju massa skollov hela tiden som förstör ! Men imorse for David å jobbade tidigt så det blev min tur att ta ville. Så roligt att se vilka rutiner de byggt upp, han visste precis hur han vill ha det,
så gör Jag å David  fick jag höra mer än en gång !

Följde vilhelm till överenskommen bänk , sen stod jag där å vinkade av honom tills han försvann En stold, glad harmonisk liten gosse..... så roligt !!!

.En stor kram till min underbara blivande man som är helt suverän, å kan ta ville på det mest självklara sättet i världen! Du är bara bäst David !

Jo igår tog jag mig vatten över huvudet kan man säga. Kände mig ovanligt pigg så jag tog bilen uträttade massa 'ärenden" for sen å handlade på 2!..... matvaruaffärer å sen hem igen. Förberedde 2!.....middagar. Kokade en nötrulle i egengjord buljong ca 2 tim. Hade köpte en hel laxsida som jag gjorde i folie i ugnen med smör, dill, salt, peppar i ett paket. Till det åt vi kokt potatis å herico verts....jag å mina stavningar ! Men det var inte klart där , se vidare......

Jo det var nämligen så här att på fm slog jag på tv å fick höra Fredrik paulien föreläsa om kost. Kunde inte slita mig ifrån den, han hade så mycket klokt å bra att säga.Har även läst hans bok. För min egen del tror jag att mitt stora kostintresse ligger i att kunna påverka min egen hälsa. Alltså jag är inte ute efter viktminskning, utan att ge kroppen det den såväl behöver för att va i balans å på sikt t.o.m kunna minska på mediciner. Ja så när jag håller på med allt kok så hittar jag ett recept på Thekakor som jag tänkt gjort länge.....piece of cake tror jag. Degfan jäste å jäste så det bakades å bakades. Ryggen höll på att gå av så mot slutet satt jag på på en stol å kavlade Thekakor.

Herrregud , det fick ju bara plats tre st på varje plåt !!!!! Jag bokstavligen stöp i säng.Tog undan det värsta i köket men lämnade en del. La mig med en sprängande huvudvärk. Så när klockan ringde imorse trodde jag att jag skulle må bättre- men icke..... Jodå jag gick med ville men sen stupade jag i säng å sov till kl12! Vaknar å har f-farande huvudvärk om än mycket bättre.

Så det har rullat på UTAN CITODON! för kroppen är ganska ok mest huvudet. Tog två ipren men det är inte helt borta än iaf....
Nu till min fundering, hur ska man orka jobba då ??? Jag får väl prioritera bort hemlagad mat, städ, tvätt. Hur ska jag klara det??? Just nu vet jag inte vilket ben jag ska stå på, sjukskrivningen går ut den 7 april ,ojojojo klockan drar iväg måste gå å hämta ville nu.
 
Imorgon åker jag å David till Stockholm. Nya ögonbryn olala, eller så ser jag ut som ett träskmonster, håll tummarna !! puss puss !

RSS 2.0