måndag 30 juni

I lördags for jag david ville ut på ön. Vi hade köpt med oss en stor smörgåstårta. Det är ju inte var dag man har så mycke att berätta ! De blev naturligtvis jätteglada. Igår var det tänkt att vi skulle börja renovera datarummet, men jag mådde illa så vi kom inte enns iväg för att handla färg... får se om det bli i em istället. Ville är på fritids så kul för han stortrivs där  : - )

Ska iaf en vända till apoteket för att hämta medicin till både mig å memfis. Dosetten är numera full av alla tabletter känns det som. Järntabletter, folsyra, levaxin, vitamin, omega3, cymbalta.......ja herregud ! Fast jag har minskat ner cymbaltan till hälften å ska minska ner resten då mitt illamående lagt sig..... gäller att skynda långsamt...!
Igår märkte jag att det var svårt att ta på förlovniingsringen..... hjälp- redan ! Vi som beställt vigselringar från  samma guldsmed som gjorde de andra, de kommer att bli så vackra !!!
 Men frågan är om jag får på mig den eller om jag måste ha en provisorisk ring då vi gifter oss.....

Det mesta av planeringen är klart fast inte allt. Vi har f-farande inte bestämt vart det blir efter vigseln. Har några alternativ som vi ska kolla upp. Sen har jag inte fått svar från USA ang min brudklänning, så ikväll måste jag ringa dit- HUGA !
Sen ansökan om semester mmm mmm, det är rätt mycke kommer man på eftersom. Men oj vad jag längtar !!!

JAG KÄNNER MIG SÅ UNDERBART LYCKLIG Å TACKSAM ! DET ÄR EN UNDERBAR KÄNSLA SOM KONTRAST MOT ALLT SOM VARIT. jAG TAR INGET FÖR GIVET MEN KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ATT JAG FÅR UPPLEVA DETTA ÅTERIGEN I MITT LIV. ALLT KOMMER ATT BLI BRA, JAG HAR EN POSITIV KÄNSLA. kan jag bara få MER kraft å ork å slippa illamåendet då kan det inte få va bättre ......

STOR KRAM FRÅN MIG ! : - )

inskrivning MVC

fredag 27 Juni
Vilken konstig natt. Somnade först vid 3.30 beror väl på att min sömn är så oregelbunden.... David kom hem på morgonkvisten. For till MVC. Allt bara bra där ska ta extra tillskott av järn som många andra kvinnor... Vi skulle få komma på att första ultraljud snart innan FV- provet tas. Bara för att se att jag är i den vecka de tror. Hem igen för att kräkas på toa.... Sen la vi oss, både jag å David. Sov ett par timmar. Nu är ville hemma igen å vi får se vad som händer i em/kväll : -)
Känner mig latast i världen , här görs inga knop från mig iaf...har fullt upp med att bara andas.

dammen hos mamma


kockarna David å Alex


moster emilia å vilhelm : - )


med lusmedel i håret, på väg att kräkas....


i hängmattan midsommar 2008


lekar hos mamma midsommar 2008


längesen !

hej igen !
Jag har inte övergett bloggen jag har bara mått pissigt dåligt. Fast det är ingen fara med mig jag är bara gravid !
Jag går precis in i 3e månaden å det har varit lite upp å ner senaste tiden. Imorgon ska vi på inskrivning till barnmorskan, det ska bli spännande. Ursäkta min entusiasm.....mår skit illa å måste sluta nu, skriver mer då jag mår bättre ! Ville bara berätta den glada nyheten iaf !!!!!

senare.....mår lit bättre nu så jag gör ett nytt försök att skriva. Anledningen till att jag legat lite lågt är att jag har velat vänta tills det blivit lite säkrare. Det har varit och är - en dag i taget ! Det värsta har varit tröttheten å illamåendet, kräktes så sent som idag...sen blir jag hemskt täppt inäsan å de är jobbigt för jag får nästan andnöd då känns det som .... ja har jag berättat A kan jag väl lika gärna fortsätta med B. Vi har bestämt datum för giftemål !!! Det blir den 6 september. Sen den 7 september åker vi på pröllopsresa till Thailand 2v. Känns nästan för bra för att vara sant, men livet kan väl få gå lätt emellanåt ?? "borde" må som bäst då , illamåendet förhoppningsvis borta å man har ännu inte hunnit bli för tung, förhoppningsvis !!!
 
Men just nu vill jag bara bli pigg å må bra.....! Känns skönt att kunna skriva om det, nu kan jag avlsta mig på sidan med mina åkommor tills alla runt om mig kräks.... :- )
lägger upp några bilder från midsommar då vi var hos mamma. Det var jättemysigt med tävligar å MASSA mat !!!

måndag 16 Juni

På fredagen grillade vi. På lördagen för vi ut till ön för att fira Maud som fyllde år. Vi blev där hela dan, David byggde järdsgård å jag å ville fick åka ut med Peters nya sportbåt! Gabriel var åaxå med, fortare !!! ville de åka. For bortåt spikarna å tillbaks.Det blev tårta å sen middag, lite bakvänt men det var inte tänkt vi skulle stanna . Monica hade gjort sånna goda gratinerade kycklin wraps, som jag måste ta receptert på!

GRATTIS åxå igen min gamla hederliga pålitliga vän MONICA-hurrra hurra hurra , du är toppen ! Vad skulle jag göra utan dig ?! STOR GRATTISKRAM !!
 ja jag vet för tillfället i allaf fall att den15 Juni är  Monikas födelsedag...  ;- )

Idag har jag varit till sjuhuset för provtagning, sen hem igen vrålhungrig! Havregrynsgröt å två hårdmackor med ägg å kaviar slank ned lätt. David har precis åkt på jobb - åter imorgon. Ska på sjukhuset till medicin å sen till tandläkarn med ville.

Tänk att det redan är midsommar igen... inte klokt vad det går undan. Vi har inte bestämt helt 100 vad vi ska göra. Såsent som idag blev det bestämt att ville ska va hos Pappa , så då ser väl upplägget lite annorlunda ut. Men antingen åker vi till ön å firar med Davids släkt eller åxå blir det kanske grillfest. Det känns inte så viktigt tycker jag, mer då jag har ville men annars blir det vilket som  : )

fröknarna å vilhelm avslutning 2008 klass2


nationaldagen 6 Juni 2008


skolavslutning Vilhelm David på stan


manga figur dragon ball


Apdålig på att skriva

Fredag 13 Juni 2008
Jag är inne i en dålig skrivperiod nu, men här kommer iaf en lägesrapport :  - )

Igår hade vilhelm skolavslutning vi hade enormt tur med vädret för det såg tveksmt ut ett tag ! Barnen sjöng så fint, ville lämnade blommor till fröken. Vet att jag kanske får på moppo nu....men faktum är att det är svårt att undvika att se att vilhelm å hans lärare har ett särskilt band till varandra...Absolut inte så att hon särbehandlar ville (vad jag vet iaf ) utan mer småsaker hon säger å gör. Men det är fint tycker jag. Om man tänker efter så har vi ju alla olika känslor för olika människor, vissa tycker man bara om mer än andra...  hursomhelst efter avslutningen for vi ner till blå chinahuset å åt. supermysigt hade vi, så att göra detta till en återkommande tradition enades vi snabbt om ! Vilhelm åt biff med bambuskott å friterad fläskfile, det var gott tyckte han !

Hemma igen tog vi det bara lugnt. Vilhelm är inne i en enorm läs å ritperiod nu. Han läser Manga för hela slanten å ritar Manga gubbar (japanska figurer). Å med tanke på att ville kanppast är född med en penna i handen : /  ( kråkstil tidigare )så är det så skoj att se att han utvecklas otoligt mycket motoriskt, det kan ju bidra att även hans skrivning blir finare. Eller de HAR den ju blivit.! Men framör allt att han tycker det är sååå kul ! Först kan han läsa i timmar å sen ritar han. Det är väl kreativt ?

David for på jobb å kom hem nu på fm. Nu har ville krupit ner i sängen IGEN ! med David , de ligger å käkar frukost å kollar på tecknat : - )
 
För övrigt, har massa problems med nacken igen, var bra så länge sen  jag gick till Eva! Men nu har det börjar om. En låsning på högersida som vägrar ge med sig. Bokat tid till Eva nästa vecka. De 500 kr får jag se som en investering...Har även tid till en annan "karl"  för att kolla ryggen fast det går genom "landstinget" så dit går kag gratis !
Herr porshage alias ryck å knyck hade mycket nu så jag plöjer igenom listan av alla jag kan få gratis istället! Fast hitentills hart ingen kunnat mäta sig med Eva ...kanske därför hon kostar pengar hihi...

tisdag 10 juni

Tisdag 10 Juni
Här har vart fullt med ungar. Vilhelms frigörelse märks tydligt nu. Han cyklar hit å dit till kompisar, å det fikas mest hela tiden. Idag var det 3e dan Pontus åt middag här. Men sdet är så underbart roligt tycker jag! Äntligen, å ville skiner som en sol. Nu ikväll skulle ville följa med till Pontus tjej som bor på gatan. De var borta lääänge. Pressade ville lite om vad de gjort , men de var inte mycket. Fast Pontus ville åka till puss landet med Olivia så han var nog väldigt pussugen trodde ville.

Men du då ?
Nä, jag vill in te han nån tjej..... sa ville
nä just så sent som förra veckan rådfrågade han MIG om vem han skulle bli ihop med !
Måste bara nämna...igår blev det allt en konstig middag! Polenta gröt å makrill smörgåsar. Hade köpt polenta gryn (majsgryn) men aldrig ätit det så jag gjorde en laddning gröt som råkade bli middagen...men vilken succe den blev ! Smakade som en mycket god mannagrynsgröt.,Till det hallonsylt. Pontus ringde sen han gått hem får att fråga vad gröten hette igen. Han ville att hans mamma skulle göra den. Tro jag det, de var ju rena efterrätten, inte svårt att bli poppis då !
 Nä nu får jag lov att avsluta andra halvlek i fotbollen börjar !!!

i helgen

Fredag 6 juni
Vilken toppen dag på stan vi fick ! Massor av jippon på stan ¨å fint väder, kändes nästan som i utlandet. Jag, ville , david käkade på Victoria. Jag åt oxfile black and white. Träffade mycke folk överallt som man kände, kul ! La oss på en filt vid ån å bara mös.

Lördag
Vi for ut till stugan på Alnön. Vilhelm var med kompisar hos pappa. Jag, David, svenne föesökte bygga gärdsgård ! Svettigt å rätt jobbigt. Rätt skönt att det blåser lite mer på ön. Det blev en härlig dag

Söndag
Varmt å kvalmigt. Vi åker hem till mamma. Ville kastar sig genast i poolen. Fast den var rätt kall ändå bara ca 22grader. Pyser på därute, mamma packar för att åka till Norge å jobba. Fredrik kommer förbi med memfis. På em ska millan å Alex till birsta. Ville hänger med dem bort. Jag åker hem, har varit där rätt mycke på sistone. David har åkt till Karlstad å kommer hem 12 imorgon.Ville går sista veckan i skolan sen är det sommarlov !!!!

Torsdag 5 Juni

tisdag
En arbetskompis kom bort å fikade, de ringde om bilen den var äntligen klar ! Jag, ville, David for å storhandlade. På hemvägen skulle vihelm hämta upp cykeln på skolan å cykla hem. Det resulterade i världens längsta utmaning mot en tjurig nioåring...... efter gnat å förklaring osv cyklade han äntligen hem ! Vilken seger!!!!
I rena farten cyklade han sen till en kompis vid ICA.
 Så var den fobin vunnen, efter en HÅRD kamp....!

Onsdag
Uträttade ärenden på fm, for sen till birsta en stund på kvällen. Njuter av det grymma vädret : )

Torsdag
Prover på sjukhuset på morgonen,å  på apoteket för att hämta medicin. For sen ner på stan å shoppade ett par byxor å en t- shirt. Ville kommer hemcyklandes med en klasskamrat. Vi käkar pasta med skinka å blomkålsstuvning, å ungarna äter å tycker dessutom att det är gott !
Fredrik kommer förbi å hämtar memfan, så nu får hon lite skön semester på ön !!!
Annars görs inte många knop i den värmen. David jobbar å kommer vid 20 tiden. Kvällen blir lugn.
Imorgon på nationaldagen tänkte vi gå ut å käka på stan nånstans.

förkyld

Måndag 2 Maj
Svårt att inte nämna vädret nu ! I samband med värmebölja bryter en förkylning ut på mig. Så igår var jag rätt risig, hade ingen lust att gassa i solen direkt ! Vi grillade grönsaker på kvällen, å till efterrätt grillades äpplen med farinsocker, kanel, kardemumma, med vaniljglass till. Det blev en hit.

Hämtade ville på skolan idag, vi har mest myst å käkat middag på balkongen. Vi åt torsk å färskpotatis med dill.
Ville hade fått ett nytt spel som han sitter å provspelar. Utan tidsbestämning skulle han växa fast i soffan.
Jag ska besikta bilen på onsdag men jag har inte fått tillbaka den från verkstaden än......

RSS 2.0