29 Mars Lördag

Kl är 21.40 på lördagskvällen. Vi är nyss hemkommen ifrån mercat cross på Aveny eller hur det stavas ??! Vi var så otroligt slöa men tog oss tillsist samman å for ner som vi var på stan. Åt en canelloni med ricottaost å chevretäcke.....Fin stavning va hehehe....... till det drack jag en öl. Efterätten fick bli en kaffe amaretto å en mintkaka. Det var jättemysigt att åka iväg några timmar!
 
David har beställt taxi till 04.20 då han ska till jobbet. Unnar honom det för annars promenerar han utan klagomål i ur å skur...... jag hade definitivt tagit taxi vid den tiden om jag inte hade körkort....... är glad för det !

Nu ska vi gå å sussa, missade körslaget, undrar om det var bra ??? sov gott

28 Mars Fredag

Tanken var att jag å Vilhelm skulle åka ut å göra nåt kul idag ! Men min son blev sittandes i kalsonger länge länge......verkar inte alltför rastlös precis. Så fm rullar bara på. Jag tar itu med projekt garderob......IGEN.

Hade nog skjutit på detta om jag anat vilken tid å vilket projekt det skulle bli..... men som vanligt blir det av bara farten..... Så det blev en stor 10 års utrensning! Ju mer jag slängde ju mindre skonsam blev jag. Kastade minst 10 kassar med kläder! Kan inte spara på allt, å vad mycket plats det blev över sen. Känner sån otrolig tillfredsställelse att göra mig av med det gamla. Då är då- nu är nu! Kläder som även om de blir hur modern som helst, har gjort sitt för mig !

Nåja denna förlösande process tog mer eller mindre halva dagen. Hade vid ett svagt ögonblick lovat Vilhelm Pizza till middag. Så det blev ytterligare en mys, pys, ät,  kväll tillsammans med lets dance.
 
David kom hem 22.30 jobbar sen hela Lördagen till kl 16 igen- fast då har ville åkt till farfar för att sova över där å vi ska ha en riktig vuxenkväll på tu man hand. Kanske går vi ut å äter , vi får se.....


Gud, vad jag älskar dig David Hedin, är sååååå otroligt kär i dig fortfarande ...du är bäst för mig !

image19

27 mars torsdag

jag glömde totalt bort herr poshage idag.... fick alldeles för mig att det var onsdag! Både jag, David, å Ville hemma i Vi försökte enas om något att göra. Vilket lyxproblem va ??! Jag ville absolut att vi skulle åka till ikeas nyinvigning. Charlotte Perilli å andra artister skulle vara där.

Men ingen ville, fast jag fick villes röst genom att muta honom med en ny naroto-bok. hehe
Fast då sa david att vi fick åka själv. ...Helt plötsligt hade ingen lust med nåt, så jag sattte igång härhemma istället.... Bakade en god banankaka, ville å David gick på ICA å köpte vanilj glass till kakan. Fikat smakade smaskens.

Såg att de sålde ut elfa backar på coop, for å köpte 2stycken, så hela kvällen har bestått av en massa rivande i garderober. Å har man väl börjat så.... En hel hög med kläder som ska kastas, ja herregud det går ju inte att spara allt. Sjukt egentligern i vilket konsumtion-samhälle vi lever i !!! Får väl åka med en del till "myrorna" Känns så hemskt att behöva slänga saker som inte enns ser använt ut, en del saker 'är inte enns det!

Nä nu blir det väl nån film å sen natti natti. David jobbar hela dan imorgon så vi får väl se vad som händer..... kanske blir lite sänglektyr förresten. Har just påbörjat en bok som verkar lovande...... :-)

1citodon

26 Mars Onsdag

Vaknade som till en ny värld idag. Visserligen fanns värken där men det är ljusår från de sista dagarna. Upp vid 9.30, riktigt skönt..... en kopp kaffe å smörgås. En citodon senare å man är som ny.....

Ville spelade tv- spel, å David tog sovmorgon. Piggast var jag ! For till Fredrik å städade som jag lovat. Skönt att bara få röra kroppen lite....

Solen gassade ute å alla damtussar flög runt.
Hade mycket energi, kändes såååå bra. Nöjd å belåten for jag sedan hem.

Vilade lite ( ja, för mig är det normalt även då jag anser mig må "rellativt "bra ) vilandet idag innebar sängläge med fjärrkontrollen i handen. Förberedde sen lite middag korvstroganoff och ris, vitkålssallad.
Skönt att kunna äta tillsammans ikväll. David var ledig hela dagen idag å likadant imorgon.

De ringde från umeå idag å berättade att ingen tumörförändring har skett, allt ser fint ut! Så nu är mrt elländet över för denna gång.Det dröjer 6mån-1åt till nästa kontroll. Känns skönt, så fick man kvitto på att leva kanske ännu en stund....

Såg förresten en småmysig film igår kväll med rene s-nånting....törs inte ge mig på den stavningen! Filmen hette ialla fall mrs Potter å är baserad på en sann berättelse. Älskar "engelska" filmer som utspelar sig i början på 1900- talet.
Ikväll ska vi kolla på filmen  man about town  låter konstigt, undrar vad det kan va....


Min underbara Elvis - hur ska jag nånsin kunna va utan hund ??!

image18

25 Mars Tisdag

Ville drog iväg med Daniel, han skulle vara med honom idag. De skulle åka å bada.
Jag mår piss även idag. Ligger mestadels.Men kl 13.30 måste jag åka iväg, har tid hos Lillemor i bredsand.

Hem igen för att inta sängen. David kom hem från malmöturen nu på em. Kl är nu 18, jag har just vaknat. I samma veva som jag skriver kommer ville hem ifrån daniel. Ska försöka få i mig lite mat i alla fall.
 
Imorgon jobbar David igen å jag är själv med ville, hoppas innerligt att jag mår bättre då. Problemet är att citodonet eller annan medicin inte hjälper längre. Vilket gör att jag får ta ännu större mängd, har fått ta 2 citodón på samma gång när det varit som värst, med vet inte om jag tycker det hjälpt. Alltså min livlina som har fått det att fungera för mig då jag behöver är borta, vad ska jag göra nu då .......???!

22 Mars Lördag PÅSKAFTON

Skriver några rader i efterhand om vad som hände på lördagen- påskaaftonen. På em for vi på påskmiddag till Davids föräldrar. Det var monica, Peter å Maud svenne å Malin Daniel åJag David å så barnen.

Supertrevligt å god mat i massor. Skämdes över ville bara, han var vrålhungrig å åt som en gris !!! Vi fick lov att ta en lektion i vett å ettikett om bordsskick efter det.......

Vid bordet. Fullt sjå att höra vad folk säger. Blir så otroligt jobbigt då alla pratar, jag blir helt slut. Kände mig osocial. Kände hur segt det var för mig. När Peter pratade med mig kunde jag bara svara tillbaks å knappt det. Kännde mig fruktansvärt tråkig..... VARFÖR SKA DET BEHÖVA VARA SÅ HÄR  ???

Det är så otroligt upp å ner hela tiden. Likadant med talet, ibland flyter det på å då är jag mitt sanna jag. Å ibland bir jag bara en urtrist gestalt som varken orkar lyssna eller prata, vem vill umgås med en sån.....

Likadant då jag skriver, nu får jag kämpa för att enns få ner nåt på skärmen. Svetten rinner, å varje tangent- slag känns tungt.

24 Mars Måndag

Det är egentligen 25mars då jag skriver, men jag ska berätta om måndagen- därför backar jag bandet såhär.......


Monica å jag hade bestämt träff idag. Så kul att det äntligen blir av , länge sen nu!!
Vilhelm har åxå saknat barnen.  Det är sagt att de ska komma hit vid 10 - tiden.David har åkt på jobb till malmö på morgonen. Vi kliver upp strax efter 8, behöver en stund på mig att vakna och så....  mår som en råtta- typiskt ??? JAAAAAAAA
Snabbt i med en citodon ihopp om att känna mig normal.... Det blir till slut en halv till. Vid 11- snåret kommer Monica, Philip, Ludde.

Jag mår inge bra men det går. Vädret är super, vi beslutar att ta med snowracer å gå bort till hulistugan med barnen. Inte ätit ngn frukost fruktdrink bara. Tar en tallrik fil å flingor, sen promenerar vi bort mot hulistugan. Känner att jag blir sämre å sämre, men man vill ju inte klaga så jag håller tyst. Orkar knappt stå upp, men kan Monica så kan jag tänker ja!

Avbrott för våffellunch i stugan. Mums .....våfflor som jag älskar- absolut noll aptit.......

Mera pulka å sen hemfärd. En absolut toppen dag borde det varit........om jag bara inte hade mått så f- bannat dåligt !!!!!!

När jag å ville blir själv kastar jag mig isäng å somnar. Vaknar- kollar temp 37.4 brukar ligga runt det när jag mår piss. Normaltemp för mig annars runt 36.3 

Middag till ville, får själv inte i mig nåt utom lite fil. Så dåligt samvete mot allt å alla. VARFÖR KUNDE JAG INTE FÅTT HAFT EN BRA DAG JUST IDAG ???

Lovar ville att han får sova i min säng. Känner mig totalt osocial. villegubben ligger å ritar manga, å sen läser han manga.
Vid 21.30 släcks lampan. Jag sover uselt, har sån värk i benen att jag vill ta morfin !

Vaknar vid 1.30 , omöjligt att sova pga värken, inte bara i benen men värst där. Även ont i magen. Efte 1timme står  jag inte ut, måste ta en citodon. Somnar till slut.... Vaknar flera ggr av att svetten rinner. blääääääääää,


21 Mars Långfredag

Sitter vid datorn, å viktor i badet. Jodå jag har full koll från datorn ! Alltså den här lilla filuren vaknade vid 4 tiden..... nä jag skolar inte..... DVS långt innan David enns kommit hem ifrån jobbet !

Vid 5.30, blev det välling å sen upp.... david hade lagt sig i villes rum men fick byta plats med oss så att vi fick lite mer leksaker. Lite lek, å sen frukost. Dagens första utgift vid 6.30, lika bra att ta morgon badet meddetsamma..... Antar att jag kommer behöva vila senare idag då lill herrn vilar.... Ville låg i v- rummet fick åxå mflytta in till david för att få lite sovro...... som sagt nystädat igår, kaos idag. Ja det är väl så med rörliga småbarn.

Lite om gårdagen...... Gjorde påskfint härhemma på fm ( lite onödigt kanske ! ) åkte sen för att hämta Viktor på dagis. Han stod vid fönstret å väntade han blev glad att se mig ! For hem å ville kom hem från pappa. Lite pyssel, mat, lek. Millan å Alex kommer bort så det är full rulle hela kvällen. Viktor somnar vid 20- tiden å jag vid 21...... sover uselt, men men det är ju självvalt hihi. Nu har ville vaknat, viktor blev så glad !!! Dagen fortsätter, får se om det blir en kvällsrapport eller om det blir imorgon !!


19 Mars Onsdag

Filmen igår var bra, natten likaså. Sov som en stock !  Fm blev lugn, David var hemma med mig .Tog en prommis med memfan. Sen var det dax för mig att besöka herr Porshage igen. Å som vanligt knakade det. Har ju gått intensivt hos honom 2ggr / v . Men den här gången blir det en veckas uppehåll. Kanske bra det åxå så man inte går sönder alldeles....

Tillbaka hem  för att hämta upp David, vi passar på att påskhandla mat. Först for vi på LIDL, ( handlar mest grönsaker där ), sen for vi på  Willys.Hem igen för att packa upp varor.

David  far på jobb å är åter hemma imorgon bitti. Jag passar på att färga håret. Förbereder sedan lite mat för morgondagen. Köpte en stor bit högrev som jag kokar ca 2 tim med diverse olika kryddor, lagerblad  å buljong. Gör sen en gör jag stor sats klappgröt ! Hur ofta ätar man det ??  Inte vi iaf, men det är ju så gott tycker jag !  Associerar klappgröt starkt med mormor. Ville åt det för nåt år sedan, tror han gillade det. Får se vad Viktor tycker då. 

Memfis for till husse vid 18 tiden. Antar att hon blir där hela påsken. Snyft vad tomt det blir inatt då ingen lill-råtta som snarkar..... Men imorgon blir jag inte själv, då kommer ju både ville, å viktor. Hoppas det är någolunda väder så att man kan va ute lite ! Det var nog allt för mig idag. Nu blir det snart sängen kvällstrött som jag är. Fasiken smorde lite olja i ansiktet då jag duschade, å en del hamnade visst i ögonen. Jag ser alldeles suddigt nu, å det försvinner inte heller- irriterande !
 Natti natti!

Robin Williams å jag myser.......... London 07
image16

18 Mars Tisdag

Det blev inge stockholm idag ! När Davids alarm ringde hade jag fortfarande inte somnat. Det hade snöat en decimeter inatt, känslan av mysig vårdag var som bortblåst...... det får bli en annan gång.

Istället blev det en otrolig latardag. Den största ansträngningen var några kort promenader med memfis. Vid 16, var jag less på värk, så det blev 1nobligan + en alvedon. Vi skulle åkt å handlat mat idag, men när väl energin kom var det lite väl sent, så det får bli i morgon istället. Nu är jag super trött, skulle tro att jag sover bättre inatt.

Får se om jag orkar plöja igenom en film i sängen strax. Filmen heter wiatress å sägs va ganska rolig....
natti, natti......


sommarlängtan   - liten ville
image15

18 Mars Tisdag

Kl är 4.12 på "morgonen" mot Tisdagen. Har legat vaken sen kl 2.30
Så otroligt frustrerande att vakna sådär på natten. Trodde kl var runt 06.00 snåret, klev upp gick på toa å såg till min fasa att det var mitt i natten!Låg å vände å vred på mig, försökte somna om- stört omöjligt, ändå var jag långt ifrån pigg. Vaknade av att det värkte i benen, sen var det svårt att få dem att ligga still !

För en kvart sedan stod jag inte ut längre! ett glas citidonbrus kanske hjälper snart. Men är det inte typiskt, jag som verkligen behöver mina timmar av sömn för att överhuvudtaget kunna funger någolunda normalt. 06.30 ringer larmet å tanken är att jag å min älskling ska ha en mysig dag i Stockholm. Jag vet att det inte spelar ngn roll för honom om vi åker eller ej, ja, s-holm är ju hans nästan varje dag. Å jag kan väl åxå överleva utan, men nu har vi ju planerat för det......

Kan bli lite dåsig av citodonet, så känner jag mig själv rätt så kommer jag att sova som skönast å hårdast då klockan ringer...... Varför skulle jag vakna just inatt ? jag som alltid sover som en stock annars !

Låg å funderade på hur roligt det skulle vara att åka till disneyland igen !!!! å bo på själva området en hel vecka .Sen låg jag å funderade på en mops ! ja, det är sant, hahaha inte en golvmopp utan hunden mops ! Jag å David har enats om hundras om vi någonsin skulle skaffa hund ! knäppt va, hehe.

Mopsens egenskaper är perfekt. Mycket intelligent !, barnkär, väldigt sällskaplig, otroligt charmeraande, släpper inte mycket hår, ful-snygg !!!
Ja vadådå, jag kan väl åka få fantasidrömma lite.... Davids dröm nu är att påbörja bygget av en stor skate ramp uti sommarstugan på Alnön. Å min andra dröm ar att köpa ett hus ! kanske blir det så- eller så inte....
 vem vet något om morgon dagen.
Nä kära Dagbok, nu får det va slutdravvlat på en stund ! Kommer väl en kvällsrapport kanske om hur dagen
 fortlöpt ! ..........


Mops !
image14






17 Mars Måndag

Låg och drog mig på morgonen, men vaknade till rejält då telefonen ringde. Det var min chef !.... Vi pratade lite om mitt "tillstånd" å så. Sen blev det lite sedvanligt plockande innan det var dax att åka till herr Porshage alias ryggknäckarn igen ! jojo, säger han det finns lite kvar att göra.  Ja det kankar fortfarande , fast han påstår att det blivit mycket bättre. Det känner jag åxå fast jag vill bli helt bra !

Gick sen till apoteket för att hämta ut medicin till memfis (cytostatika) den hade inte kommit !
 HJÄLP- kris .................medicinen tod slut idag å det skulle inte komma hem någon förrän nästa Måndag !!
Ingee bra alls : (

Nåväl mitt sista ärende blev hos optikern. Det visade sig att jag hade en viss översyn. Han gav mig ett par provglasögon att prova att ha hemma i 2v, för att se skillnaden. Kastade mig in för att se på datorn, å
MAMMA MIA vad stor skillnaden  blev  ! Så Ja det blir ju ett större utlägg där då..... hmmm, nä det här går inte måste börja jobba så att jag får nån inkomst jag kan leva på !

David kommer hem vid 18.30 -tiden. Gjorde en vegetarisk köttfärsröra med ris. Vi måste prata ikväll om vi ska åka till stockholm i morgon, å vad sjutton vi ska hitta på där ??!
p.s Kanske , kanske kan detta bli min första medicinfria dag på länge ??! 
Ingen värktablett än nu vid 18 tiden.....

Dagens bild får bli från s-holms aqua museum ca 2mån sen.
Bra bild med digetalkamera va ?!
image13


16 Mars söndag

1nobligan +1 alvedon försökte stå ut, tog inte medicinen förrän vid 17 tiden !

Kvällen igår blev tvärlugn. Vi kollade som miljontals andra på melodifestivalen. Ingen åsikt direkt om det......

 Vi sov rätt länge, sen for jag å David till birsta en sväng. Gick förbi en "glasögonaffär" har ju funderat varför mina ögon lixom inte hinner med ibland. Har du kollat synen? Ja för två år sedan säger jag. Men det kan ju hänt mycket sen dess ..... hmm, ska alltså kolla synen igen då ? Lurar på det , men det kostar 295kr..... så jag får se om det konstiga med ögonen försvinner eller så!

Hursomhelst ska David åka iväg snart å jobba lurade på att åka med till s-holm å va där över dan med honom. Men det blir en dålig nattsömn på tåget å då blir jag sovandes på hotellet på hela dagen istället. Men då säger min gulliga sambo, att vi kan åka på till s-holm då han är ledig .JAAAAA !!!!!
men hur sjutton orkar karln med att åka så mycket tåg  ??!

Ett litet långt ps....... veckan då jag inte skrev på¨några dagar hade jag viktor här. Han sov här två nätter- supermysigt. Men jag hade glömt hur otroligt utmattande det kan va med barn. Särskilt en 1 1/2- åring som endast är still när han sover.... Nja, ibadet är han iaf på samma plats., Men lill-ormen far ju runt, runt i badet så det blir hök-ögon på ! Tänkte höra med Angelica om jag kan ha honom igen på Torsdag..... :-) Så dagens bild får bli på Vilhelms lille kusin Viktor.


Viktor i badet ca 1 1/2 år
image12

15 Mars

ujujuj, alkohol är inte bra för kroppen ! återigen konstaterat.... men det är ju såååå trevligt, å roligt på kvällen men sen..... jag å david var å kollade när Daniel spelade med sitt band på pipeline (Davids brorsa)
 
Först fick vi komma in backstage, vi å ett tiotal punkarkids. Kände mig rejält gammal.... fast inte för en sekund vill jag byta å va tillbaka i den tiden. Nä hujeda mig det verkar alldeles för jobbigt. Nu fick jag istället den stora förmånen att kika in de "coola" tonåringarna i smyg.... hihi , vilket faktiskt var mycket givande. ....

Sen var det alltså dax för daniel å bandet att spela. David tog plats bakom kameran för att filma , å jag å johan tog fram våra vuxenproppar i öronen som vi lag lydigt köpt vid entern. Jo är man över 20 så är man rädd om den hörsel som finns kvar. Jag är så lomhörd så det räcker ändå.
 
jag å Johan stod å diggade, längst BAK, jo där gick min gräns. Lång Åke som var med stod givetvis nästan längst farm å dansade loss som bara den. En rolig syn att skåda. Rätt skönt i ärlighetens namn att dettta spelande inte pågick alltför länge, det blev en lagom dos i min smak att insupa.

Efter spelningen hamnade vi på nån pub, å sen tillbaks till pipeline för efterfest "backstage".Det var väl vårat "gäng" ca 9 pers å sen 5 personer till. Stämningen var rätt avmätt, trots att klockan inte var så mycket. Grabbarna klagade på att det var för lite brudar där.... Jag å David hade gjort vårt där så vi drog.

Unnade oss lyxen att ta en taxi då vi just missat nattbussen.  I taxin pladdrade jag på om kvällen men jag fick dåligt gensvar från david. Kollar på karln å märker att allt inte står rätt tiill. Mår du bra ? kan du stanna taxin ! vrålar david som störtar ut för att kraäkas... Stackarn !- ja, jag tycker faktiskt synd om honom. För jag har aldrig upplevt david som full, å han var det inte nu heller så jag tyckte så synd om honom.....tack att han hann ut ur taxin iaf !!! En lagomt trevlig kväll, med en lite vissen david i sängen. Ikväll fortsätter festandet  sägs det.
 
Nja,  nej tack.... blir det nog för min del, melodifestivalen, å chips slår nog högre ikväll. : - )


memfis fyllde 12 år igår den 14 mars Hurra, Hurra !!!

image11


Måndag 10 mars

Grattis mamma !!!

Ville till skolan på morgonen. Är så lat, så jag tog  bilen..... hem kollade lite morgonnyheter å somnade sen........ ajajaja, men det bara blir. Upp sen vid hmmmmmm 11.30 ! för dusch.

Tar bilen till stan å ryggknäckarn igen. Samma procedur, dock lite mindre knakningar. Han lyfter även upp mig för att trycka ut skulderbalden. Där knakade det rejält !

Hem igen för lite pyssel å plock. Fattar inte själv att jag får dagarna att gå.  Men de gör det utan problem. Vid 14.30 hade jag f-farande inte tagit nån värktablett. Trodde att dettta skulle kunna bli dagen utan medicin. Men icke sa nicke , stod inte ut så det blev det vanliga...... Senare på kvällen kom värken tillbaks å jag tillät mig att ta ännu en nobligan.....Ska fara ner till tågstationen 23.30 å hämta Davoid från jobbet.

Nu har jag iaf bestämt mig för ögonbrynen. Ska ringa imorgon så får jag se när jag kan få tid. Allt för att slippa greja..... har funderat på detta i åratal så nu ska det bli av ! Det viktigaste sen blir att hitta den duktigaste. Ja inte billigast då heller, men där kan jag bara inte kompromissa mot ett dåligt resultat.....

2 nobligan + 1 alvedon


http://www.hudoteket.se/html/kosmetisk_tatuering.html


Sanna tatuerar

Söndag 9 Mars

Hela förmiddagen var lugn Alla pysslade på med sitt. Rätt städat hemma, så stämningen blir mycket mer avslappnad. Millan , Alex, Christian komr hit. Vi förbereder lite för mamma å Rogers kalas ! ( 55år )

Åker så på "kalas" å middag. Mamma hade gjort supergott käk som vanligt. Det var jättertrevligt.  Angelica var där, bestämde med henne att jag ska ha viktor imorgon, ska bli kul ! Pratade med Angelica om att göra lite bilder till viktor som han kan ha för att titta på oss gamla släktingar.

Blev inspirerad så jag satt igår kväll å valde ut kort å redigerade. hmmmm, det råkade bli typ 33 st kort !!! Var väl inte riktigt tanken från början. Men lite typiskt mig då jag sätter igång, det bli gärna ett stort projekt. Fast dock ett roligt sådant. Ska försöka göra någon form av collage så det inte blir så mycket fotopapper !!

Vilhelm hade svårt att sova, han har mycke funderingar kring att vara hos pappa nu...... har pågått ett tag. Blev mycket snack igår kväll där vi beslutade att ge det 2v till innan vi gör något åt saken . Kanske löser det sig naturligt ?......

1nobligan + 1alvedon


Vilhelm på disneyland paris- 2007
image8


Lördag 8 mars

Egentligen inget särskilt att skriva om. David jobbar, vilhelm åker till Patrik å blir där några timmar. Jag plockar å donar lite. Sitter vid datorn å redigerar kort. Ett tidskrävande arbete.

Sen dräller alla in å vi har en lugn skön kväll till melodifestivalens andra chans. Skrällen blev att Carola åkte ut å nordman gick till final. Bra tyckte jag ! Så trött på kvällen. Vi började se en film i sängen, men jag hann nog inte se mer än 5 min innan jag somnade.... naturligtvis var det en bra film. Då jag äntligen kollar visas mest kalkonrullar....

Jag somnar runt 22 tiden vaknar 10.45 ! hur är det möjligt att jag kan sova så länge ???!

1 nobligan+ 1 alvedon
 

Madde å David 2006
image7

Fredag 7 mars

Vi sov ganska länge. Jag vaknade med världens ägglossningssmärta. Släppte mestadels efter kaffe å medicin.

Solen strålar ute å man kan tro att det är i slutet av april så varm är det ! Vi beslutar oss för att ta en dag på sidsjön, till och med memfis får följa med i ryggsäcken! Väl framme åker ville å David skridskor. Jag tittar på å pyser i solen med memfan.

Vi träffar på mamma å millan, de är ute å åker skidor runt sjön. De fortsätter vidare å vi tar å fikar lite korv. Det blir skridskor en vända till för ville. Han är superduktig! Från att kanppt kunna åka nåt alls som 8 åring i början av säsongen. Till att bara va hur bra som helst. Så himla kul att se att han tycker det är roligt !!! Sen alle man hem. Det blir en lugn hemmakväll med lets dance.

medicin: 2 nobligan +2 alvedon

image6

Torsdag 6 mars

idag var jag åter till ryggknäckarn. Det togendast 10 minuter. Ett par knäckar å sen var det klart. Hoppas nu bara att detta kan hjälpa på lite längre sikt.

Det slutade med att ville sov hos farmor igår, å for sen raka spåret till pappa i morse. De spelade tennis å gick sen på bio. Ett lagomt sportlov tycker jag.

När jag ändå var i stan passade jag på att köpa lite böcker. 2 til Vilhelm (manga) å två till mig. For sen direkt till mamma. Millan intervjuade mig angående ett skolprojekt hon har. Jag berättade om min hjärntumör å det kring den. Därefter for jag hem.
Hann bara innanför dörren så kom ville hem. Efter lite mat å plock blev vi målarsugen. (bild kommer) Nu inväntar vi David som kommer hem strax från jobbet. Jag längtar efter honom !!!!!

1 tradolan + 1 alvedon


image5









varför detta ?

De som känner mig vet att mitt minne är katastrofdåligt !!! Så för att kompensera lite för detta så kanske det här kan va ett sätt för mig att komma ihåg "livets" trivialiteter lite bättre.
Kanske finns en del "nära å kära " som åxå vill inflika nåt ibland , ell kommentera, redigera ( Fast det får ni inte, jag har fullmakten )  hihi.

Syftet med denna bloggsom jag valt att kalla MIN DAGBOK, är att det är just en dagbok. Sen att få skriva på dator tycker jag är roligt. Det ser proffsigt ut å jag får nöjet att leka sekreterare :-).....

Det lär nog stå en hel del urtrista saker som dagligt medicinintag å mående, även en del om den resterande familjen j, ja, inkusive lillråttan........ Så som med allting annant  -  det får bli vad det blir- det visar sig......

please enjoy !!      ...............................or not

Andas ut........, ska göra mitt bästa för att ingen ska behöva erfara upplevelsen av att stå med skägget i brevlådan..... Fast det är bäst att läsaren sköter sig, annars hehehehe

Ps , skriv gärna nån kommentar- det gör mig glad !!!!

jag i stockholm - 07

image3

Onsdag 5 mars

  •   1 nobligan + 1 alvedon

 Rackarns vad gott det är med tårta ! om ingen annan äter så gör jag det. Det blev tre bitar till lunch.... ja jag

 vet att det inte är nyttigt, men det var ju så gott...njöt av varje tugga UTAN dåligt samvete !


Ville har åkt iväg med farmor till luftkudde-land. bra tycker jag som fått några välbehövliga fixartimmar med saker härhemma. David jobbar å kommer hem sent, ganska skönt att va själv en stund.... ja lillråttan är ju hemma å påkallar på sitt.....  Apropå memfis vetrinären ringde, memfis korticonvärden låg över vad som skulle, men hon vill inte höja dosen ännu.

  • 1a värdet 183 ,normalvärde 170
  • 2a värdet 436, normalvärde 430
      

Annars har jag inte haft nån huvudvärk idag- så skönt ! Ska tillbaka till ryggknäckarn i morgon redan, får se om han kan fixa till mig helt !
Borde köpa en ny matta till vardagsrummet igen....den andra var jättedyr, men jag blir galen på att damsuga ihjäl mig på den. Tänkte att man kan ju ha en annan, lite mera lättskött matta nu på våren och sommaren då det är ljust ute å allt syns....gäller ju bara att hitta nån då åxå, som dessutom är prisvärd : )
 
Så kom vilhelm tebaks med farmor i släptåg. Det hanns med en kopp kaffe å en tårtbit innan de drog iväg igen . Nu skulle de på badet. Ville hade väldans  tur då kristina inte såg så överförtjust ut över just det valet.....


Vad säger man ???!  hahahahaha- i  smyg inför sonen......fniss
image4


RSS 2.0