Tisdag 15 juli-2008

denna blogg kommer att stängas inom kort maila mig för mer info

Onsdag 9 juli 2008

konstigt är det. Igår natt vaknade jag kl 3 å var tvärpigg ! Bara jag å memfan hemma. Vid fyra hade jag fikat å läst tidningen.  Klev sen upp för att städa garderoben...! Somnade sen om vid 8 på fm å vaknade 10 igen å var pigg...! Städade å grejade hemma hela dagen, kanske inte i samma fart som jag brukar- men ändå ! Kräktes inte på hela dan å mådde helt okej .

Idag däremot så sov kjag ända till 11.45 !!! Höll på att svimma då jag såg vad klockan var. Å att memfis inte sagt till var obegripligt! Studsade upp... men sen mot em igen blev jag koma trött å bara tvärsomnade  då var ju ändå david hemma. Så nu undrar ju hur i hela friden jag ska kunna sova nåt inatt ?! David for just på jobb. Efter detta pass börjar han sin semester- HURRA ! Är åxå överlycklig övaer att jag inte mått illa nåt idag. Var till å med sugen på lite glass....längesen jag var sugen på nåt sött kan jag säga...

På måndag ska vi se på bebisen för första gången ! Håll tummarna att allt är bra med pyret därinne !!! / kram kram

ps magen växer så det knakar å inte bara där, märker på blickarna av de som ännu inte frågat hur det ligger till....

måndag 7 juli

På fm for jag , david, ville till norra berget. Där mötte vi upp Monica å barnen. Jag fick stanna bilen för att kräkas på dit vägen å sen fick jag göra likadant på hemvägen...... : ( Hem igen . David tog itu med tvättstugan jag la mig å vilade en stund. Sen var det dax att fara ut till ön, gabriel fyllde 5år. Vi var hos monica å peter de bjöd på tacos, å sen tårta. Fick knappt i mig nån tårta  (så olikt mig) men tacosen var jag desto mer sugen på !  Ville rodde en sväng med gummibåten-jättekul tyckte han. David sov över - skulle bygga lite gärdsgård imorgon. Daniel åkte med oss skjutsade hem honom. Sen skjutsade jag ville till pappa. Nu är jag totalt slut å ska gå å sussa igen.
ps.....andra dan i rad som jag kräkts 2 ggr. /åhh måtte detta vända SNART !!! Natti natti

lite gatufest

Idag träffade vi Monica å barnen på stan, även mamma Kerstin var med ! Kul att ses igen! Vädret var väl inte det bästa bra mycke kallare än jag trott. Stan var lite avslagen till en början det hände inte så väldans mycke om man inte ville gå på tivolit då ! Barnen hoppade iaf studsmatta å vi åt på Åhlens. Köpte åxå ett par välbehövliga sandaler till ville. Efter den stadsturen med 4 ungar var iaf jag helt slut, det blev gonatt omgående..... kvällen blir lugn hemma  :- )

fredag4 juli

Vi tog nattåget till s-holm, å var där över torsdagen. Hade en jättemysig dag på en sightseeng buss runt s-holm. I biljetten ingick även båttur så det blev en riktig toppendag !
Sjukt varmt flämtar i hettan. Fredag fm kräks som bara attans, men mår bättre sen tack o lov.
Fredag kväll. Vi har den årliga "lilla gatufesten" hemma. Många nya grannar sluter upp. Trevligt, vi grillar gott, vi drar oss dock tillbaka tidigt, david börjar jobba inatt....... å det fina vädret övergår i regn.

min bröllopsklänning !


RSS 2.0